Utilizamos cookies propias y de terceros para poder ofrecerte una mejor experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. OK | Más información
català  català castellano  castellano english  english français  français
jardinostrum.com
Usuari  
Contrasenya  
 
 

Sabies què...?

Omple el teu jardí de color:
trucs per la tardor!
Carretera d'Hostalric (C-14: 210km)
La herba dels gats(Nepeta) repel.leix més que el DEET. L´oli essencial de la nepeta que li dona la olor caracteristica,es al voltant de 10 vegades més efectiu en repel.lir els mosquits que el DEET (el component més emprat en la majoria de repel.lents d´insectes)

Buscador garden:

Troba fàcilment tots els nostres “gardens” on aconseguir les plantes i complements que t’ofereix Jardinostrum.


País 
Província 
Població 

El teu jardí

Estàs orgullós del teu jardí? Participa en la nostra comunitat i mostra’ns al teu jardí:. Fes click aquí.

   
  veure més >>  

Qué es Jardinostrum?

Jardinostrum és una iniciativa privada d’un grup de persones vinculades al sector del vivers que estem “bojos per les plantes” i desfruitem amb elles. És la nostra passió, i volem compartir els nostres humils coneixements amb tots aquells aficionats que també estiguin enganxats aquest fascinant món.


Una eina per l’exportació.

Moltes vegades tractar d’incidir en la compra del consumidor final, és una missió impossible, només a l’abast de grans marques que poden disposar d’un suport publicitari de gran impacte.

Què pretén jardinostrum?

En el moment final de la compra, quan un client va a un garden center, i compra un producte etiquetat sota la marca JardiNostrum, preten donar-li confiança del producti i de pas li donem assesorament de cóm cuidar aquella planta ornamental, a l’hora que li obrim un ventall de combinacions pel seu jardi, tot girant al voltant de la planta escullida.

L’efecte “domino”

L’oferta de varietats de plantes en un garden, és brutal, i molts cops es tornen com un punt de venda fred (supermercat), on el personal no té gaires coneixements de plantes. Només compren allò que coneixen, i per tant nomès venen allò que compren. Quan compren una planta Jardinostrum, i la volen combinar al parterre amb una altre, que no la tenen al Garden, estem creant la demanda al punt de venda final, i mica en mica, aquesta demanda torna enrere per tots els passos comercials, fins arribar al viver.

Suport físic

Per tal de potenciar l’entrada de visites a la web, la temporada 2006/2007 un total de 140.000 plantes aniran etiquetades amb l’adreça web, ente etiquetes adhesives amb codi de barres i etiquetes rigides amb codi de barres i gotografía a color de la planta.

Finalitat

A part de l’activitat propiament lucrativa, que tota empresa necessita pel seu funcionament, la web preten transmetre una “bogeria compartida” per les plantes, de tal manera que el client final disfruti de les nostres plantes, i potenciar una afició pel mòn vegetal.
 

Actualitat:


Un compendi de les noticies i esdeveniments més importants del sector.
 
Fira de plantes, fruites i verdures d´ahir i avui.

Fira de plantes, fruites i verdures d´ahir i avui.


Ubicat a 28 Km de París, en el Hurepoix, el castell domina la Vall Salmouille, está classificat com monument históric i està obert als visitants....

Festa de  plantes de Fontfroide

Festa de plantes de Fontfroide


Dins del marc incomparable de l´abadia de Fontfroide a Narbona, trobareu plantes de col.lecció, arbres ,flors,artesans i els magnifics jardins de l´abadia...

Vilassar, un mar de flors

Vilassar, un mar de flors


Mostra de flors i plantes pels carrers de Vilassar de Mar....

Festa de les plantes vivaces a Saint-Jean de Beauregard

Festa de les plantes vivaces a Saint-Jean de Beauregard


Viveristes vinguts de tot França i de l´estranger mostraran al públic durant aquestes jornades una gamma excepcional de plantes de coleccionistes....

5 ª fira de plantes de colecció a Aia (Gipuzkoa)

5 ª fira de plantes de colecció a Aia (Gipuzkoa)


més info al apartat cursos...

 
  noticies anteriors >>  
avis legal- política de privacitat - política de cookies - contactar Mapa Web

Creat per PerfilDigital